Doeltreffende en flexibele personeelsplanning

Nieuwsbrieven

Augustus 2017

 

De nieuwe BosorApp

BosorApp1 1

Bosor heeft een nieuwe app ontwikkeld die met de zoeknaam Bosor is te vinden in de Apple- en de Play-store (Android). Deze app is te gebruiken door de medewerkers van onze klanten als daarover een afspraak is gemaakt.

In BosorApp kan de medewerker zijn rooster zien en wensen doorgeven aan de roosterplanner. Er zijn inmiddels enige honderden gebruikers. Het kiezen van een tijdstip op een Android telefoon:

BosorApp2 1

 

BosorNet

Het webportaal BosorNet is vernieuwd. Het invoeren van wensen is opgesplitst in drie nieuwe tegels die ieder een aparte functie hebben. Deze 3 items zijn VerlofRoostervrij aanvragen en Beschikbaarheid doorgeven. Zo kunnen medewerkers ook eenvoudiger doorgeven dat men bijvoorbeeld om het weekend wil werken en iedere dinsdagavond vrij wil zijn. Er zijn ook algemene verbeteringen doorgevoerd.

 BosorNet1 1

 

BosorPlan

Er zijn de afgelopen tijd diverse uitbreidingen en aanpassingen doorgevoerd. Het belangrijkste onderdeel is de dienstcodetabel. Dit is de tweede stap in de komende vernieuwingen. In de derde stap wordt de interne roosteropslag gecentraliseerd. Een van de voordelen is dat een externe dienst meteen aan de contractafdeling van de invaller wordt gekoppeld. Releasedatum: de 2de helft van september.

Voor diensten die medewerkers mogen ruilen of weggeven en het oppikken van openstaande diensten (tekorten) kan de planner per dienstcode een minimaal functieniveau instellen en aangeven dat een dienst geruild mag worden. Dan is het ook noodzakelijk dat aan iedere functie een niveau wordt toegekend.

_______

Bosor BV
Genenberg 1B
5271 SC   Sint-Michielsgestel
Tel. 073-8505763

 

Op basis van klantenwensen zijn er een aantal kant en klare overzichten toegevoegd, waaronder de inzet van functies (kostensoorten) in relatie tot de uren die de verzekeraar vergoedt.